Hvad laver kohekohe?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver kohekohe?
Hvad laver kohekohe?

Video: Hvad laver kohekohe?

Video: Hvad laver kohekohe?
Video: Koji In Sake Brewing - All You Need To Know 2024, September
Anonim

Medicinsk var det vigtigt og blev brugt på forskellige måder; bladene, der indeholder en bitter komponent, der ligner kinin, blev brugt til en række sygdomme, herunder forbrug, hoste, ondt i halsen, bylder og kvindesygdomme.

Hvad er Kohekohe god til?

Menstruationssmerter

Kohekohe plantemedicin kan lindre overbelastning af bækkenet, som hjælper med at lindre smertefulde og kramper menstruationer. Det kan moderere humørsvingninger forbundet med hormonelle udsving. Når vi er i en skrøbelig følelsesmæssig tilstand, kan menstruationssmerter være endnu mere alvorlige.

Hvor vokser Kohekohe?

Et mest spektakulært træ

De foretrækker fugtige, frugtbare, skyggefulde kystnære lavlandsteder, hvor puriri og taraire ofte også findes, og de tåler ikke frost. Kohekohe har store, blanke sammensatte grønne blade, som giver den et tropisk udseende.

Hvordan ser et kohekohe-træ ud?

Et smukt indfødt træ med en grålig stamme og voksagtige grønne blade Små hvide blomster dukker op i juni, vokser fra stammen og grene, efterfulgt af skarlagenrøde frø. Kohekohe er et træ i nordlige og kystnære områder, der foretrækker fugtig veldrænet jord og frostfrie forhold og tåler skygge.

Hvor hurtigt vokser Kohekohe?

Træstørrelse og vækst

De eneste data, der blev registreret for plantede træer, viste en højdevæksthastighed på 0,2 til 0,28 meter om året og en vækst på 0,26 til 0,57 cm i diameter om året.

Anbefalede: