Logo da.boatexistence.com

Hvordan rengør man hvide skumsko?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan rengør man hvide skumsko?
Hvordan rengør man hvide skumsko?

Video: Hvordan rengør man hvide skumsko?

Video: Hvordan rengør man hvide skumsko?
Video: Sådan laver du nemt en renseskum 2024, Juli
Anonim

Hvis dine sko er hvide, kan du endda prøve at bruge a Mr. Clean Magic Eraser-en rensepude lavet af melaminskum-på alle hårde dele af skoen, tilføjer han. “Produktet er skånsomt, men effektivt til at fjerne pletter. Alt, du skal gøre, er at våde puden og begynde at tørre de snavsede områder af skoen, siger han.

Hvordan rengør du hvide sneakers med bagepulver?

For at rengøre hvide sko med bagepulver: Kombiner en spiseskefuld varmt vand, en spiseskefuld hvid eddike og en spiseskefuld natron Bland, indtil det når en pasta-lignende konsistens, og brug derefter en gammel tandbørste til at skumme blandingen på lærredsområderne på dine sko.

Hvordan kan jeg få mine hvide sko hvide igen?

I en lille skål, bland 1 spiseskefuld bagepulver, en halv spiseskefuld vand og en halv spiseskefuld hydrogenperoxid for at skabe en glat pasta. Børst forsigtigt blandingen ind i skoens overflade med en gammel tandbørste, lige fast nok til at fjerne løst snavs og arbejd pastaen ind. Børst et andet lag pasta på.

Hvordan får jeg mine mesh-sko hvide igen?

Opvaskemiddel kan gøre tricket

  1. Lav en pasta med et par dråber opvaskemiddel og et par spiseskefulde vand.
  2. Snurr pastaen rundt, indtil den er skummende og ingen farverester tilbage fra sæben.
  3. Dyp en tandbørste i pastaen.
  4. Skrub forsigtigt skoen med sæbebørsten.
  5. Skyl med koldt vand.

Kan jeg bruge bagepulver til at rense sko?

Brug en skrubbebørste eller en gammel tandbørste (måske en gratis fra en tandlæge?), dyp ned i bagepulverpastaen og påfør på skoen direkte på pletterne.… Lad bagepulveropløsningen tørre på skoen i mindst 30 minutter. Når den er tørret, skal du klappe alt overskydende af og skylle skoen grundigt med rent vand.

Anbefalede: