Logo da.boatexistence.com

Fortæller snapchat dig, når nogen kigger?

Indholdsfortegnelse:

Fortæller snapchat dig, når nogen kigger?
Fortæller snapchat dig, når nogen kigger?

Video: Fortæller snapchat dig, når nogen kigger?

Video: Fortæller snapchat dig, når nogen kigger?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, April
Anonim

Brugere på Snapchat ved, at du stryger til venstre for at åbne en besked, men de opdagede også ret hurtigt, at hvis du stryger halvt, kan du se beskeden uden at sende den anden bruger en meddelelse om, at den er blevet set. Det er en effektiv måde at få vist en besked på, før du beslutter dig for, om du vil svare.

Vises Snapchat, når det glider?

I sin seneste opdatering har Snapchat lige ændret det halve swipe, og brugerne er ikke glade for det. Nu, når du stryger en besked halvt, vil din Bitmoji dukke op ichatten og fortælle personen, at du har læst beskeden. Opdateringen er ikke faldet i god jord hos brugere, der har taget til Twitter for at klage.

Kan du stadig stryge halvt på Snapchat 2021?

For at udføre et halvt swipe med succes skal du først gå til fanen 'Chat' og finde det snap, du vil have vist. Tryk nu på og hold brugerens Bitmoji i venstre side og træk langsomt din finger mod højre kant.

Kan du se, om nogen stryger halvt på Snapchat?

Hvis en bruger bruger halv-swipes på beskedfanen, vil deres Bitmoji blive vist som synlig i chatten.

Virker kig stadig på Snapchat?

Snapchat tog det halve swipe væk, men Du kan stadig kigge på beskeder - Sådan gør du. … Halvt swipe gjorde det muligt at swipe på en chat halvvejs og kigge på en besked, uden at den skiftede til "åbnet", men efter nogle opdateringer ramte appen, så den ud til at være væk for altid.

Anbefalede: