Logo da.boatexistence.com

Hvilken jord til monstera?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken jord til monstera?
Hvilken jord til monstera?

Video: Hvilken jord til monstera?

Video: Hvilken jord til monstera?
Video: Monstera får ny jord 2024, Kan
Anonim

Plant din Monstera i en beholder med drænhuller og brug en pottejord af god kvalitet med tørvemos, der let drænes Planterne trives i tæt, næringsrig jord, men lad være med Det klarer sig ikke godt i pottejord med bark eller kompost. Hvis din beholder ikke har drænhuller, skal du lave et par stykker i bunden.

Hvad er den bedste jordblanding til Monstera?

Monsteras like a mix rig på tørv (jeg bruger kokosfibre, som ligner, men et mere bæredygtigt alternativ til tørvemos) og kompost, som er veldrænet. De vokser på bunden af den tropiske regnskovsbund, og denne blanding efterligner de plantematerialer, der falder på dem fra oven og giver den næring, de har brug for.

Kan du bruge kaktusjord til Monstera?

Monstera trives i en veldrænende potteblanding; en premium potteblanding er et godt sted at starte, men en kaktus/sukkulentblanding eller endda chunky orkidéblanding fungerer godt til at hjælpe med dræning.

Hvilken slags jord har Monstera Adansonii brug for?

Vælg en chunky, porøs potteblanding, der giver mulighed for god dræning, men som bevarer noget fugt. Min er i en blanding af pottejord, orkidébark, gartnerkul og perlit, men det kan også være en god ide at blande noget tørv i.

Hvilken jord er bedst til schweizisk osteplante?

Schweizisk osteplante er en tropisk jungleplante og kræver som sådan en rig, næringstæt jord, der holder på fugten, men som ikke forbliver gennemblødt. En standard pottejord af god kvalitet er fint, med tilsætning af noget tørvemos.

Anbefalede: