Logo da.boatexistence.com

Hvad er en propagandist?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en propagandist?
Hvad er en propagandist?

Video: Hvad er en propagandist?

Video: Hvad er en propagandist?
Video: Propaganda Definition for Kids 2024, Kan
Anonim

: nogen, der producerer eller spreder propaganda: en person, der spreder ideer, fakta eller påstande bevidst for at fremme en sag eller for at skade en modsatrettet sag venstreorienteret/højre- fløjpropagandister Fra midten af 1860'erne og frem til 1870'erne fik Jesse hjælp fra en propagandist, en tidligere konfødereret major ved navn John Newman …

Hvad er en propagandists opgave?

Propagandisten søger at ændre den måde, folk forstår et problem eller en situation med det formål at ændre deres handlinger og forventninger på måder, der er ønskelige for interessegruppen.

Hvad er din forståelse af ordet propagandist?

(prɒpəgændɪst) Ordformer: flertal propagandister. tælleligt navneord. En propagandist er en person, der forsøger at overtale folk til at støtte en bestemt idé eller gruppe, ofte ved at give unøjagtige oplysninger.

Er der sådan et ord som propagandist?

et medlem eller agent for en propaganda. … adjektiv. Også prop·a·gan·dis·tisk.

Hvem er propagandisten?

En propagandist er en person, der aktivt skaber propagandamateriale eller er involveret i at sprede det En propagandist kan være en forfatter, filmproducent, maler, fotograf, musiker osv., men de er bevidst involveret i at formidle deres materiale med det formål at påvirke holdninger.

Anbefalede: