Logo da.boatexistence.com

Hvor sikker er holyoke ma?

Indholdsfortegnelse:

Hvor sikker er holyoke ma?
Hvor sikker er holyoke ma?

Video: Hvor sikker er holyoke ma?

Video: Hvor sikker er holyoke ma?
Video: ИЗОБРЕЛ ЧУДО-ПЕЧЬ! Газ и бензин больше не нужны! 2024, Kan
Anonim

Med en kriminalitetsrate på 46 pr. tusinde indbyggere har Holyoke en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten vold eller ejendomskriminalitet her er én ud af 22.

Er Holyoke MA et godt sted at bo?

Holyoke er en fantastisk by med meget mere at se og gøre, som de fleste er klar over. Mellem det smukke Ashley-reservoir lige nede ad gaden fra det dejlige HCC-campus til Vandreture Mt. Tom og udforske dinosaur-fodspor ved CT-floden, er det et fantastisk sted med masser at lave.

Er Holyoke sikkert at leve?

Holyoke er i den 45. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 55 % af byerne er sikrere, og 45 % af byerne er farligere.… Kriminalitetsraten i Holyoke er 28,75 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Holyoke, anser generelt den vestlige del af byen for at være den sikreste.

Hvor dårlig er Holyoke?

HOLYOKE, Mass. (WWLP) – 24/7 Wall Street har udnævnt Holyoke til den farligste by i Massachusetts. Rapporten fandt, at voldelige forbrydelser i Holyoke tegnede sig for næsten to procent af al voldelig kriminalitet i Massachusetts i 2017.

Hvad er den racemæssige sammensætning af Holyoke Massachusetts?

Holyoke Demografi

Hvid: 87,52% sort eller afroamerikaner: 4,54% Anden race: 4,28% To eller flere racer: 2,56%

Anbefalede: