Logo da.boatexistence.com

Blev Versailles-traktaten ratificeret?

Indholdsfortegnelse:

Blev Versailles-traktaten ratificeret?
Blev Versailles-traktaten ratificeret?

Video: Blev Versailles-traktaten ratificeret?

Video: Blev Versailles-traktaten ratificeret?
Video: German Unification | Documentary 2024, Juli
Anonim

Tyskland underskrev Versailles-traktaten under protest, og USA ratificerede ikke traktaten. Frankrig og Storbritannien forsøgte først at håndhæve traktaten, men i løbet af de næste mange år blev der foretaget en række ændringer.

Hvorfor blev Versailles-traktaten ikke ratificeret?

I 1919 afviste Senatet Versailles-traktaten, som formelt afsluttede Første Verdenskrig, delvist fordi præsident Woodrow Wilson havde undladt at tage senatorernes indsigelser mod aftalen i betragtning De har gjort den franske traktat underlagt forbundets autoritet, hvilket ikke er til at tolerere.

Blev Versailles-traktaten ratificeret?

Udenrigsminister Hermann Müller og koloniminister Johannes Bell rejste til Versailles for at underskrive traktaten på vegne af Tyskland. Traktaten blev underskrevet den 28. juni 1919 og ratificeret af Nationalforsamlingen den 9. juli med en stemme på 209 mod 116.

Hvornår blev Versailles-traktaten ikke ratificeret?

I november sendte Lodge en traktat til Senatet med 14 forbehold, men ingen ændringer. I lyset af Wilsons fortsatte manglende vilje til at forhandle afviste senatet den 19. november 1919, for første gang i sin historie, en fredsaftale.

Nægtede USA at ratificere Versailles-traktaten?

Selvom folk i USA var glade for at se en ende på Første Verdenskrig, USAs Senat nægtede at ratificere Versailles-traktaten.

Anbefalede: