Logo da.boatexistence.com

Skal llc stå i navnet?

Indholdsfortegnelse:

Skal llc stå i navnet?
Skal llc stå i navnet?

Video: Skal llc stå i navnet?

Video: Skal llc stå i navnet?
Video: Короткая Женская стрижка Пошагово | Уроки стрижек | Полная Технология выполнения короткой стрижки! 2024, Kan
Anonim

De fleste stater kræver en LLC-betegnelse inkluderet i navnet på en virksomhed, der er registreret som en LLC Betegnelserne varierer fra stat til stat, men omfatter generelt sætninger eller forkortelser som f.eks. "Limited Liability Company", "Limited Liability Co.", "LLC" og "Limited ".

Skal LLC være i dit logo?

Med det sagt, behøver du ikke altid at inkludere "LLC" i dit logo, domænenavn, sider på sociale medier eller marketingmateriale. Derfor behøver du ikke "LLC" i din branding, men det er vigtigt, at du inkluderer "LLC" i din virksomheds titel for al juridisk dokumentation.

Skal dit LLC-navn matche dit virksomhedsnavn?

Dit LLC-navn skal IKKE VÆRE dit virksomhedsnavn eller SAMME dit webstedsnavn. Dit LLC-navn er din virksomheds juridiske enhedsnavn, mens dit virksomhedsnavn er dit varemærkenavn for at markedsføre til dine kunder.

Skal LLC have et domænenavn?

Nej, du er ikke juridisk forpligtet til at sætte "LLC" i domænenavnet for din virksomhed Faktisk, hvis du ser på de fleste websteder på internettet, er langt de fleste ikke inkludere en virksomhedsbetegnelse (“slut”) i deres domænenavn. Mange betragter det som lidt "støjende". Det betyder, at det bare er ekstra, unødvendige tegn.

Kan du starte en LLC uden et navn?

Generelt du kan få en anden til at indsende artiklerne som arrangør, LLC har brug for en registreret agent, der ikke behøver at være medlem, og LLC skal indsend årsopgørelser underskrevet af et autoriseret medlem…

Anbefalede: