Logo da.boatexistence.com

Betaler du skat af cryptocurrency-overskud?

Indholdsfortegnelse:

Betaler du skat af cryptocurrency-overskud?
Betaler du skat af cryptocurrency-overskud?

Video: Betaler du skat af cryptocurrency-overskud?

Video: Betaler du skat af cryptocurrency-overskud?
Video: Skattely for begyndere! - Hvordan slipper danske mangemillionærer for at betale skat? 2024, Juli
Anonim

Kryptocurrency betragtes som "ejendom" til føderale indkomstskatteformål. Og for den typiske investor behandler IRS det som et kapitalaktiv. Som følge heraf er kryptoskatter ikke anderledes end de skatter, du betaler af enhver anden realiseret gevinst ved salg eller ombytning af et kapitalaktiv.

Skal du betale skat af cryptocurrency-gevinster?

Cryptocurrency betragtes som "ejendom" til føderale indkomstskatteformål, hvilket betyder, at IRS behandler det som et kapitalaktiv. Det betyder, at krypto skatter, du betaler, er de samme som de skatter, du muligvis skylder, når du realiserer en gevinst eller et tab ved salg eller ombytning af et kapitalaktiv.

Hvordan kan jeg undgå at betale skat af kryptovaluta?

Den nemmeste måde at udskyde eller fjerne skat på dine investeringer i kryptovaluta er at købe inden for en IRA, 401-k, ydelsesdefinerede eller andre pensionsordninger Hvis du køber kryptovaluta inden for en traditionel IRA, vil du udskyde skat af gevinsterne, indtil du begynder at modtage udlodninger.

Rapporterer Coinbase til IRS?

Ja. Coinbase rapporterer dine transaktioner til IRS inden starten af skattesæsonen. Du modtager en 1099-formular, hvis du betaler amerikansk skat, er coinbase.com-bruger og rapporterer kryptovalutagevinster på over $600.

Hvor meget skat skal jeg betale for kryptovaluta?

Kryptovalutaskattesatsen for føderale skatter er den samme som kapitalgevinstskattesatsen. I 2021 varierer den fra 10-37 % for kortsigtede kapitalgevinster og 0-20 % for langsigtede kapitalgevinster.

Anbefalede: