Hvad er der i snellville ga?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er der i snellville ga?
Hvad er der i snellville ga?

Video: Hvad er der i snellville ga?

Video: Hvad er der i snellville ga?
Video: Expectant Black mothers find support with doulas and midwives | Nightline 2024, Oktober
Anonim

15 bedste ting at gøre i Snellville (GA)

  1. Masterpiece Mixers Paint and Party Studio. Kilde: ESB Professional / shutterstock. …
  2. Veterans Memorial. …
  3. Snellville historiske kirkegård. …
  4. Stone Mountain Park. …
  5. Snellville Farmers Market. …
  6. Tribble Mill Park. …
  7. Gwinnett History Museum. …
  8. Creekwater Alpaca Farm.

Er det sikkert i Snellville GA?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Snellville er 1 ud af 29. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Snellville ikke et af de sikreste samfund i AmerikaI forhold til Georgia har Snellville en kriminalitetsrate, der er højere end 78 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Snellville Georgia et dejligt sted at bo?

Snellville er i Gwinnett County og er et af de bedste steder at bo i Georgia. At bo i Snellville giver beboerne en landlig følelse, og de fleste beboere ejer deres hjem. … Mange familier og unge fagfolk bor i Snellville, og beboerne har en tendens til at være liberale. De offentlige skoler i Snellville er højt vurderede.

Betragtes Snellville som Atlanta?

Snellville er en by i Gwinnett County, Georgia, USA, øst for Atlanta. … Det er en udviklet forstad til Atlanta og en del af Atlantas storbyområde, og det er placeret omkring 35-40 minutter øst for Downtown Atlanta via US-78 og Interstate 285.

Hvilke gymnasier er der i Snellville GA?

2022 bedste offentlige gymnasier i Snellville

  • Gwinnett School of Mathematics, Science & Technology. …
  • Brookwood High School. …
  • Grayson High School. …
  • South Gwinnett High School. …
  • Gwinnett Intervention Education (GIVE) Center West. …
  • Phoenix High School. …
  • Gwinnett Intervention Education (GIVE) Center East. …
  • Oakland Meadow School.

34 relaterede spørgsmål fundet

Hvad er kriminaliteten i Snellville, Georgia?

Kriminalitetsraten i Snellville er 20,95 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Snellville, anser generelt den nordvestlige del af byen for at være den sikreste.

Er Marietta Ga sikker?

Med en kriminalitetsrate på 36 pr. tusinde indbyggere har Marietta en af de højeste kriminalitetstal i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 28.

Er Buford GA sikkert?

Er Buford Georgia sikkert? Fra Neighborhood Scout, "Buford har en samlet kriminalitetsrate på 15 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata,din chance for at blive offer for kriminalitet i Buford er 1 ud af 66"

Er Stone Mountain GA sikkert?

Stone Mountain er et dejligt, roligt og sikkert sted at bo for det meste. Der er kriminalitet som alle andre steder, men det er generelt sikkert. Der er masser af dejlige parker og stier i nærheden. Faktisk er der en ny park ved at blive bygget lige nu.

Er Grayson Ga sikker?

Grayson er i den 73. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 27 % af byerne er sikrere og 73 % af byerne er farligere. Hyppigheden af ejendomskriminalitet i Grayson er 8.81 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Grayson, anser generelt den østlige del af byen for at være den sikreste for denne type kriminalitet.

Hvordan er Loganville GA?

Samlet set er Loganville very nice, der er masser af søde mennesker rundt omkring, og jeg vil anbefale det til alle, der leder efter steder at bo i Georgia. Loganville har en meget hjemlig atmosfære. Monroe og Snellville er inden for 20 til 30 minutters radius, og de har meget æstetiske oplevelser i centrum.

Er Loganville GA sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Loganville er 1 ud af 40. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Loganville ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Georgia har Loganville en kriminalitetsrate, der er højere end 66 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvor sikkert er Lilburn GA?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Lilburn er 1 ud af 34. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Lilburn ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Georgia har Lilburn en kriminalitetsrate, der er højere end 72 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er Snellville Georgias demografi?

Snellville Demografi

Sort eller afroamerikansk: 44,81% Hvid: 42,47% Anden race: 6,36% Asiatisk: 2,83%

Er Marietta GA dyrt?

Mariettas boligudgifter er 9 % lavere end landsgennemsnittet, og forsyningspriserne er 6 % højere end landsgennemsnittet. Transportudgifter som buspriser og gaspriser er 4 % lavere end landsgennemsnittet. Marietta har dagligvarepriser, der er 6 % højere end landsgennemsnittet.

Hvad er Marietta GA berømt for?

Bytorvet er også stedet for adskillige kulturelle produktioner og offentlige begivenheder, herunder et ugentligt landmandsmarked Med en befolkning på omkring 67.000 betragtes Marietta som en af Georgiens bedst administrerede byer, og har opnået national anerkendelse for at tilbyde en høj livskvalitet for sine indbyggere.

Hvor er det sikreste sted at bo i Georgien?

  • Overvejer du at flytte til Peach State med din familie? …
  • Den lille by Holly Springs i Cherokee County får titlen som Georgias sikreste. …
  • Peachtree City vinder Georgiens 2-plads. …
  • På tredjepladsen er Duluth en anden mellemstor forstad til Atlanta med meget lav voldskriminalitet og ejendomskriminalitet.

Er Gwinnett County sikkert at leve?

Er Gwinnett County, GA sikkert? B-graden betyder, at kriminaliteten er lidt lavere end det gennemsnitlige amerikanske amt. … Kriminalitetsraten i Gwinnett County er 28,76 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Gwinnett County, anser generelt den sydøstlige del af amtet for at være den sikreste

Er Norcross Ga sikkert?

Med en kriminalitetsrate på 37 pr. tusinde indbyggere har Norcross en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 27.

Hvilket skoledistrikt er Snellville GA?

Det store skoledistrikt for Snellville, GA er Gwinnett County School District.

Hvilken rang er Gsmst?

Gwinnett School of Mathematics, Science and Technology 2021-rangeringer. Gwinnett School of Mathematics, Science and Technology er rangeret 9 i den nationale rangliste. Skoler rangeres efter deres præstationer på statskrævede prøver, eksamen og hvor godt de forbereder eleverne til college.

Anbefalede: