Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er slap shot vurderet til r?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er slap shot vurderet til r?
Hvorfor er slap shot vurderet til r?

Video: Hvorfor er slap shot vurderet til r?

Video: Hvorfor er slap shot vurderet til r?
Video: Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb 2024, Kan
Anonim

Nøgenhed på bagsiden i en berømt masse-"mooning"-scene. En tidligere spillers onanivaner er beskrevet. Titlen på en berygtet pornografisk film er set på et telt.

Hvilken alder kan du Slap Shot?

Hvis vi taler om select/rep, så er 7-8 years old generelt det sted, hvor det kan være bedst at i det mindste få dem i gang med ideen og teknikken. Der går måske tre eller fire år, før de kan bruge det effektivt, men de ved det aldrig, før de prøver.

Er Scream R bedømt?

Kevin Williamson skrev oprindeligt manuskriptet til Scream på spec, og det voksede ud af hans intense kærlighed til gysergenren. … Da det blev forklaret, at filmen også i vid udstrækning var en satire og ikke kun en fejring af volden, fik Scream endelig lov til en R-vurdering.

Hvorfor er optagelsen Rated?

“The Take” er klassificeret R (Under 17 kræver ledsagende forælder eller voksen værge). Der er vold, sex og hjernekirurgi, og de gode fyre ryger.

Er optagelsen upassende?

Nøgen kvinde i offentligheden; noget lange billeder af bare bryster og bund. Kysser. Flere anvendelser af "f--k" og "mor----r", plus "a--hole", "s--t", "piss" og "d--k" (nogle t alt på fransk og oversat til engelske undertekster).

Anbefalede: