Logo da.boatexistence.com

Hvad er det filippinske sprog?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er det filippinske sprog?
Hvad er det filippinske sprog?

Video: Hvad er det filippinske sprog?

Video: Hvad er det filippinske sprog?
Video: TV: Filippinske au pair piger støtter hinanden 2024, Kan
Anonim

Filippinerne, officielt Republikken Filippinerne, er et arkipelagisk land i Sydøstasien. Det er beliggende i det vestlige Stillehav og består af omkring 7.640 øer, der bredt er kategoriseret under tre geografiske hovedinddelinger fra nord til syd: Luzon, Visayas og Mindanao.

Hvad er det første sprog i Filippinerne?

Tagalog er et sprog, der stammer fra de filippinske øer. Det er det første sprog for de fleste filippinere og det andet sprog for de fleste andre. Mere end 50 millioner filippinere taler tagalog i Filippinerne, og 24 millioner mennesker taler sproget på verdensplan.

Hvilket sprog tilhører Filippinerne?

De to officielle sprog i Filippinerne er filippinsk og engelsk. Filippinsk er nationalsproget, og engelsks officielle status er en tilbageholdelse fra dets tid som amerikansk territorium mellem årene 1898 og 1946.

Er filippinsk og tagalog det samme?

Mange mennesker spekulerer endda på, om filippinsk og tagalog er det samme sprog. For at besvare dette spørgsmål er de ikke. I stedet kan du tænke på, at det filippinske sprog er udviklet fra tagalog. Så mens filippinsk er relateret til tagalog, som lingvister vil fortælle dig, er filippinsk sit eget sprog

Taler Filippinerne spansk?

I øjeblikket kun ca. 0,5 procent af Filippinerne' 100 millioner indbyggere taler spansk; men det er stadig hjemsted for flest spansktalende i Asien.

Anbefalede: