Er hauula på nordkysten?

Indholdsfortegnelse:

Er hauula på nordkysten?
Er hauula på nordkysten?

Video: Er hauula på nordkysten?

Video: Er hauula på nordkysten?
Video: Тайная цивилизация Антарктиды. Что скрывают льды Антарктиды? Turn on the subtitles 2024, September
Anonim

Hauʻula er et folketællings-udpeget sted og landdistrikt i Koʻolauloa-distriktet på øen Oʻahu, City & County of Honolulu. På hawaiisk betyder hauʻula "rød hau". Der er et lille kommercielt center. Fra 2010-folketællingen var CDP-befolkningen 4.148. Et udkantsrev strækker sig ud for kystlinjen.

Betragtes hauula North Shore?

The North Shore omfatter byerne Haleiwa, Pupukea, Kahuku, Laie og Hauula, med Haleiwa som grundpillen. Selvom nordkysten er et af de dyrere områder i Oahu, giver det et pusterum til travlheden i Honolulu.

Hvad betragtes som North Shore på Hawaii?

The North Shore, i forbindelse med geografi på øen Oʻahu, henviser til det nordvendte kystområde Oʻahu mellem Kaʻena Point og KahukuDen største bosættelse er Haleʻiwa. Dette område er bedst kendt for sine massive bølger, der tiltrækker surfere fra hele kloden.

Hvilke byer ligger på Hawaiis nordkyst?

The North Shore har et par byer, Laie og Haleiwa, med markeder og restauranter, og der er en købmand, Starbucks og et par butikker overfor Sunset Beach. Medmindre du tager en køretur ind til byen (hvor som helst uden for North Shore), er det dine indkøbsmuligheder.

Er hauula sikker?

Hauula er i den 83. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 17 % af byerne er sikrere og 83 % af byerne er farligere. Denne analyse gælder kun for Hauulas egentlige grænser. Se tabellen over nærliggende steder nedenfor for nærliggende byer. Kriminalitetsraten i Hauula er 15,37 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.