Logo da.boatexistence.com

Hvad er bosættere af en trust?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bosættere af en trust?
Hvad er bosættere af en trust?

Video: Hvad er bosættere af en trust?

Video: Hvad er bosættere af en trust?
Video: Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Juli
Anonim

I lovgivningen er en nybygger en person, der afregner ejendom efter trustlovgivning til fordel for begunstigede. I nogle juridiske systemer omtales en nybygger også som en tillidsmand eller lejlighedsvis en giver eller donor. Hvor trusten er en testamentarisk trust, omtales bosætteren norm alt som testator.

Er en bosætter det samme som en administrator?

En nybygger er en person eller virksomhed, der skaber tilliden. Der kan være mere end én indbygger i en trust. Trustees er de personer, der administrerer trusten. … For eksempel bosætterens familiemedlemmer.

Hvad er en nybyggers rolle i en trust?

En nybygger er den enhed, der etablerer en trust. Nybyggeren går under flere andre navne: donor, bevillingsgiver, tillidsmand og tillidsskaber. Uanset hvad denne enhed kaldes, er dens rolle at lovligt overføre kontrollen over et aktiv til en administrator, som administrerer det for en eller flere begunstigede

Hvor mange bosættere kan en trust have?

Ja, en trusts nybygger kan også være en trustee. En trust kan også indehave mere end én indbygger og tilføjes end én administrator. Dette er f.eks. et fælles arrangement, når ægtepar ejer en trust i fællesskab.

Hvad er udnævner til en trust?

Udnævner er det udtryk, der bruges i moderne skønsmæssige tillidsskøder for at beskrive den person, der har magten til at udpege og afsætte administratoren. Udnævneren omtales også almindeligvis som en værge, beskytter eller rektor.

Anbefalede: