Logo da.boatexistence.com

Hvem er christina milian baby daddy?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er christina milian baby daddy?
Hvem er christina milian baby daddy?

Video: Hvem er christina milian baby daddy?

Video: Hvem er christina milian baby daddy?
Video: Christina Milian - Dip It Low (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Hvem er Christina Milians mand Matt Pokora? Christina og Matt fandt sammen i august 2017 og giftede sig godt tre år senere i december 2020 - men ikke før de hilste deres første søn, Isaiah, velkommen tidligere samme år. Matt er en fransk sanger og sangskriver, der arbejder under kunstnernavnet M.

Hvem er Christina Milians nye baby-far?

Christina Milian er officielt mor til tre! Sangerinden har budt sit andet barn velkommen med kæresten Matt Pokora. Milian er også mor til den 11-årige datter, Violet, som hun deler med sin eksmand The-Dream.

Fik Christina Milian en baby med Lil Wayne?

Christina er mor til den fem-årige datter Violet med sin sangskriver-eksmand The-Dream, og Lil Wayne har sine egne fire børn. Og i et interview med Us Weekly i juni sidste år, sprudlede hun over, hvor godt deres familier smeltede sammen.

Hvad laver Christina Milian nu?

Det korte svar: hun er stadig næsten over alt. Milian er blandt andet en mor, en tech-iværksætter og en realitystjerne. Hun fortsætter med at skrive og indspille musik, både som soloartist og med andre optrædende.

Får Christina Milian et barn med The-Dream?

Christina Milian har tre børnI februar 2010 bød Milian velkommen til sit første barn, en datter ved navn Violet. Milian deler sit ældste barn med sin eks, rapperen The-Dream. 10 år senere, i januar 2020, udvidede Milian sin familie ved at få et andet barn, en lille dreng ved navn Isaiah.

Anbefalede: