Logo da.boatexistence.com

Er på svinelatin?

Indholdsfortegnelse:

Er på svinelatin?
Er på svinelatin?

Video: Er på svinelatin?

Video: Er på svinelatin?
Video: Уэсли Снайпс (боевик, триллер) The Last Guns | Полный фильм 2024, Kan
Anonim

Pig Latin er et sprogspil eller argot, hvor engelske ord ændres, sædvanligvis ved at tilføje et opdigtet suffiks eller ved at flytte begyndelsen eller den indledende konsonant eller konsonantklynge af et ord til slutningen af ordet og tilføje en vokal stavelse for at skabe et sådant suffiks. For eksempel ville "Wikipedia" blive til "Ikipediaway".

Hvad er hej på griselatin?

Del 1

Ord, der begynder med konsonanter, ville ændre sig som følger: Ordet "hej" ville blive ello-hay, ordet "and" ville blive uck-day og udtrykket "Pig Latin" ville bliv ig-pay Atin-lay.

Hvordan afkoder du Pig Latin?

Pig Latin

  1. Hvis et ord starter med en konsonant og en vokal, skal du sætte det første bogstav i ordet i slutningen af ordet og tilføje "ay". …
  2. Hvis et ord starter med to konsonanter, skal du flytte de to konsonanter til slutningen af ordet og tilføje "ay." …
  3. Hvis et ord starter med en vokal, tilføj ordet "måde" i slutningen af ordet.

Hvilke ord starter med vokaler på griselatin?

Når et ord begynder med en vokal, skal du blot lade ordet som det er og tilføje suffikset '-hay' til slutningen af ordet Andre variationer omfatter tilføjelse af '-yay ' eller endda '-måde', og du vil opdage, at det overraskende nok ikke gør en forskel, hvilken af disse der bruges. For eksempel bliver 'elefant' på griselatin 'elefant-hey'.

Hvem opfandt Pig Latin?

Opfundet sprog er et fænomen, der strækker sig på tværs af kulturer. Griselatin ser ud til at være opfundet af amerikanske børn engang i 1800-tallet, oprindeligt hed det Hog Latin. Pig Latin styrkede sin plads i den amerikanske bevidsthed med udgivelsen af sangen Pig Latin Love i 1919.

Anbefalede: