Logo da.boatexistence.com

Er brahmanandam en kunstner?

Indholdsfortegnelse:

Er brahmanandam en kunstner?
Er brahmanandam en kunstner?

Video: Er brahmanandam en kunstner?

Video: Er brahmanandam en kunstner?
Video: Bahubali Actress Anushka Shetty Real Life Family Photo | Husband | Lifestory | Boyfriend | Wedding 2024, Kan
Anonim

Her kommer den legendariske komiker Brahmanandam og laver det samme. Ud over at være en telugu-forelæser, en litterær fan og en fantastisk skuespiller, er Brahmi faktisk også kendt for hans kunstneriske evner. … Skuespillerens søn Gowtham har klikket på billedet af sin far, der beundrer sit eget værk, og også den skitse, han har tegnet.

Er South-skuespiller Brahmanandam død?

Brahmanandan døde i sit hjem i Kadakkavoor den 10. august 2004, i en alder af 58. Han var en kronisk diabetiker og led også af forskellige andre helbredsproblemer.

Hvem er brahmanandams søn?

Brahmanandam giftede sig med Lakshmi og har to sønner, Raja Gautham og Siddarth. Gautham er også en skuespiller, der medvirkede i film som Pallakilo Pellikuthuru (2004) og Manu (2018). Gautham er gift og har en søn født i 2017.

Hvem er Indiens nr. 1 komiker?

Med over 5 millioner abonnenter på YouTube er Zakir Khan den bedste stand-up-komiker i Indien, der optrådte i hele verden. Zakir vakte bølger med sin optræden på AIB Day i 2016. Han er Indiens største stand-up komiker. Han er forfatter og fortæller historien om det moderne Indien med en sans for humor.

Hvilken er brahmanandams sidste film?

Brahmanandams seneste film omfatter Baroodh, Telangana Devudu og Check Mate.

Anbefalede: