Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man så til græsplæne i Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man så til græsplæne i Storbritannien?
Hvornår skal man så til græsplæne i Storbritannien?

Video: Hvornår skal man så til græsplæne i Storbritannien?

Video: Hvornår skal man så til græsplæne i Storbritannien?
Video: Guide: Sådan får du en tæt og grøn græsplæne 2024, Kan
Anonim

Det bedste tidspunkt at plante tilsyn i Storbritannien ville være forår – marts, april og begyndelsen af maj eller tidligt efterår – sidst i august til september. I disse måneder er vejret ikke for varmt, ikke for koldt, der er stor chance for regn, og som vi allerede har nævnt et par gange, har frø brug for fugt for at spire.

Hvilken måned skal du tilse din græsplæne?

Sydvestlige USA (Californien og Arizona): Det tidlige forår er det bedste tidspunkt for oversåning i disse områder. Sydlige stater (Georgia, Florida og Texas): April, maj og juni er gode tider til at overså i dette enorme område. Det bedste tidspunkt kan variere hvert år afhængigt af jordtemperaturen.

Kan du bare drysse græsfrø på græsplænen?

Kan du bare drysse græsfrø oven på din eksisterende græsplæne? Mens det er muligt blot at så de nye græsfrø over din eksisterende græsplæne, vil det øge sandsynligheden for frøspiring og forbedre dit slutresultat, hvis du tager dig tid til at forberede din græsplæne på forhånd.

Kan jeg bare smide græsfrø ned?

Hvis du blot smider græsfrøet på jorden, vil du ende med dårlig spiring. … Hvis frøene ikke er ordentligt beskyttet af eksisterende græs eller et tyndt lag muldjord, kan de tørre før spiring eller blive skyllet væk af regn.

Hvad sker der, hvis du ikke river græsfrø ind?

Spiring og vanding

Hvis du ikke river området eller dækker det tykt med jord, vokser græsfrøene ikke på grund af henholdsvis erosionsproblemer og kvælning. Du burde kunne se nogle frø stikke ud af jorden med en ordentlig rivning.

Anbefalede: