Logo da.boatexistence.com

Har tesla tjent penge?

Indholdsfortegnelse:

Har tesla tjent penge?
Har tesla tjent penge?

Video: Har tesla tjent penge?

Video: Har tesla tjent penge?
Video: Jeg har tjent 302.000 kr på mine Tesla-aktier (efter skat)... hvis jeg solgte dem i dag! 2024, Kan
Anonim

Dette var det ottende rentable kvartal i træk for Tesla, men det første, hvor man virkelig kan sige, at det er en rentabel bilproducent. Tesla delte i mandags, at de havde et overskud på i andet kvartal af 2021, hvoraf 354 millioner dollars kom fra kreditsalg.

Ved Tesla overskud i 2020?

Tesla rapporterede omsætning på 11,96 milliarder USD, en stigning på næsten 100 % fra de 6,04 milliarder USD, den genererede i andet kvartal af 2020. Omsætningen i andet kvartal var også højere end sidste år kvartals i alt 10,39 milliarder USD.

Mister Tesla stadig penge i 2020?

Virksomheden havde en indtægt på $438 millioner, inklusive en $101 millioner "positiv effekt" fra salget af Bitcoin og $518 millioner fra salg af nul-emissionslovgivningskreditter til andre bilproducenter. Det betyder Tesla fortsætter med at tabe penge på at tjene og sælge køretøjer

Hvorfor har Tesla ikke haft overskud?

Tesla offentliggjorde sit første hele år med nettoindkomst i 2020 - men ikke på grund af salg til sine kunder … De 1,6 milliarder dollars i regulatoriske kreditter, som det modtog sidste år, opvejede langt Teslas netto indkomst på $721 millioner - hvilket betyder, at Tesla ellers ville have haft et nettotab i 2020. Disse fyre taber penge på at sælge biler.

Er Tesla overvurderet?

Alligevel kalder han aktien for "fundament alt overvurderet", idet han mener, at Tesla ville være nødt til at sende omkring 8 millioner biler, der har evnen til at køre selv i byer inden 2030 for at retfærdiggøre den aktuelle aktiekurs. … (Tesla har omkring 1 milliard aktier udestående, hvilket gør regnestykket let.)

Anbefalede: