Logo da.boatexistence.com

Hvem hoster tenable på itv?

Indholdsfortegnelse:

Hvem hoster tenable på itv?
Hvem hoster tenable på itv?

Video: Hvem hoster tenable på itv?

Video: Hvem hoster tenable på itv?
Video: planeTALK | Prof. Dr. Dieter SCHOLZ "No seat protects against getting infected" (С субтитрами) 2024, Juli
Anonim

Warwick Davis har været forsvundet fra Tenable i denne uge, da seerne begynder at spekulere på, hvad der er sket med værten. Den skuespiller, der blev tv-vært, har præsenteret ITV-spilleserien, siden den blev lanceret tilbage i 2016, men fans af programmet er blevet bekymret over, hvorfor Warwick ikke er på Tenable på det seneste.

Hvem er den nye vært for Tenable?

Siden debuten i 2016 er Tenable blevet en fast bestanddel af tv i dagtimerne med Warwick Davis som den eneste oplægsholder. I år var hans præsentationspligter i ITV-quizshowet dog delt, og Coronation Street-skuespillerinden Sally Lindsay trådte til i løbet af ugen.

Er Sally Lindsay den nye vært for Tenable?

Fans af ITV's gameshow Tenable har været hurtige til at tage til sociale medier i en "Hvor er Warwick?" vanvid. Warwick Davis er den sædvanlige programleder for showet, men Coronation Street-skuespillerinden Sally Lindsay har overtaget værtsopgaverne for flere shows.

Optager Warwick Davis Willow?

Han er berømt for at være med i Star Wars, Willow og Harry Potter - og nu har skuespilleren Warwick Davis sluttet sig til den lange og berømte liste over Hollywood-skuespillere, der har en dejlig tid i Wales. Warwick er her ved at filme Disney+-serien, Willow, som er en opfølgning på filmen fra 1988 instrueret af Ron Howard.

Var Willow et flop?

I 1988 udgav Ron Howard og George Lucas Willow, et Ringenes Herre-agtigt fantasy-epos fuld af ILM-specialeffekter og scener af Val Kilmer, der sætter gang i det. Selv om det ikke var et flop, var det ikke den blockbuster Lucas og firmaet havde håbet på, og en efterfølger blev aldrig til noget.

Anbefalede: