Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er Darius i lejrens kridt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Darius i lejrens kridt?
Hvor gammel er Darius i lejrens kridt?

Video: Hvor gammel er Darius i lejrens kridt?

Video: Hvor gammel er Darius i lejrens kridt?
Video: What the Detroit Lions Learned at the 2023 NFL Combine | Detroit Lions Podcast 2024, Juli
Anonim

Han er en 12-årig og en af de seks campister på Camp Cretaceous og tog sin chance, efter at han vandt i et videospil, da han fik invitationen, og den, der er mest begejstret for at se dinosaurerne personligt.

Hvor gamle er karaktererne i Camp Kridt?

Betyder, at Kenji og Yaz er 15-18, Sammy og Ben er 14-17, Brooklynn er 13-16, mens Darius kun er 12-15. Det betyder, at Kenji og Yaz er 15-18, Sammy og Ben er 14-17, Brooklynn er 13-16, mens Darius kun er 12-15.

Hvor gammel er Yaz i Camp Kridt?

Baggrund. Yasmina 'Yaz' Fadoula er femten år gammel, og en verdensklasse syvkampsmester og junioratlet, hvis firmasponsor var Jurassic World. Yaz blev valgt som en af de seks en af de seks campister, der deltog i Camp Cretaceous ved Jurassic World på Isla Nublar.

Er Sammy forelsket i Yaz?

Det er et forfærdeligt øjeblik, da det ser ud til, at Sammy dør, men heldigvis, , kommer hun til og indser, at Yaz virkelig elsker hende Mere, da de omfavner dette sunde bånd, det beviser, at Yaz aldrig vil give op på Sammy, hvilket var, hvad Darius gjorde, da alle beviser pegede på, at Ben var død.

Er Sammy forelsket i Yasmina?

I sidste ende er det fordi den tillid er svigtet, at Yasmina er så knust, da Sammy afslører, at hun har spioneret for Mantah Corp. Sammy er Yasminas første rigtige ven. … Men hun er også typen, der nemt giver sin kærlighed og venskab til andre.

Anbefalede: