Logo da.boatexistence.com

Blev ellie monahan gift?

Indholdsfortegnelse:

Blev ellie monahan gift?
Blev ellie monahan gift?

Video: Blev ellie monahan gift?

Video: Blev ellie monahan gift?
Video: Ellie Goulding - Love Me Like You Do (DSharp Violin Cover) 2024, Kan
Anonim

Katie Couric deler en hjertelig tale fra datteren Ellies bryllup: Din far 'ville stråle' Katie Couric deler den dybfølte tale, hun holdt ved sin datter Ellie Monahans bryllup den 4. juli. Ellie, 29, og Mark Dobrosky blev sammen denne måned på Cedar Lakes Estate i Port Jervis, New York.

Hvem giftede Ellie Monahan sig med?

All-American klassikere kom i centrum under Ellie Monahan og Mark Dobroskys bryllupsweekend tidligere på måneden. Først blev de fire dages fejringer afholdt i weekenden i den fjerde juli.

Hvem er Ellie Monahan forlovet med?

Ellie, 29, slog sammen med Mark Dobrosky den 4. juli på Cedar Lakes Estate i Port Jervis, New York.

Hvor mødte Ellie Monahan sin mand?

De to mødtes første gang på Yale, da hun var førsteårsstuderende, og han var anden. "Jeg lagde mærke til ham ved en tarvelig balfest det efterår, men nåede ikke officielt at møde ham før i januar 2010," husker Ellie, som nu er manuskriptforfatter. Deres venner, som var kærester på det tidspunkt, oprettede dem.

Hvem gik Ellie Monahan ned ad gangen?

"Ellie gik ned ad gangen til Ashokan Farewell spillet af komponisten, Jay Unger og hans familie band. Jay Monahan elskede den sang, som blev brugt i Ken Burns serie om borgerkrigen, så det var en måde at ære ham på," sagde Couric i billedteksten.

Anbefalede: