Logo da.boatexistence.com

Nulstiller 5-stjernede våben medlidenhed?

Indholdsfortegnelse:

Nulstiller 5-stjernede våben medlidenhed?
Nulstiller 5-stjernede våben medlidenhed?

Video: Nulstiller 5-stjernede våben medlidenhed?

Video: Nulstiller 5-stjernede våben medlidenhed?
Video: The 2 Banner Pity System Explained in like 30 Seconds 2024, Juli
Anonim

Ved at trække i 5 våbnet, , nulstiller du din medlidenhed til 0, hvilket betyder, at du skal trække 90 igen for en garanteret 5 - hvilket kan blive endnu et våben igen. Hvis du vil have tegn, skal du gå til banneret med begrænset tegn. For at besvare dit andet spørgsmål har du praktisk t alt samme chance for hvert træk for en 5.

Tæller våben som medlidenhed Genshin?

Pity in Genshin Impact overføres ikke mellem forskellige typer bannere. For eksempel har Weapon Event Wish og Character Event Wish bannerne begge forskellige medlidenhedstal, hvilket betyder, at du bliver nødt til at bygge medlidenhed på begge bannere, hvis du vil have en garanteret femstjernet karakter.

Nulstiller våben medlidenhed med Genshin?

Ved det 90. træk vil du modtage en 5-stjernet karakter uanset hvad. For våbenbanneret gælder det samme omkring henholdsvis 65. og 80. kast. Når en 5-stjerne opnås, nulstilles medlidenhedstallet til 0.

Ødelægger 5-stjernede våben din medlidenhed?

Ønsker til våbenbegivenheder har norm alt to 5-stjernede våben og fem 4-stjernede våben. Hver gang du undlader at tegne et 5-stjernet våben, stiger din medlidenhed en smule.

Kan du få en 5-stjerne uden medlidenhed?

Selv om det starter med en chance på 0,6 % for et 5-stjernet fald, kan det blive så lavt som 0,187 % og så højt som 20,627% Dette kan tages fordel for at øge oddsene for at få en 5-stjernet karakter, før medlidenhedssystemet starter. … På det tidspunkt vil oddsene tilsyneladende gå til 20,637 % for en 5-stjernet karakter.

Anbefalede: