Logo da.boatexistence.com

Hvorfor flow i et enkelt stykke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor flow i et enkelt stykke?
Hvorfor flow i et enkelt stykke?

Video: Hvorfor flow i et enkelt stykke?

Video: Hvorfor flow i et enkelt stykke?
Video: КЕМПИНГ ПОД ДОЖДЕМ - ПАЛАТКА В ПАЛАТКЕ 2024, Kan
Anonim

Et stykke flow er hurtigere end batch og kø. Denne hurtighedsfaktor giver os mulighed for at vente længere med at planlægge ordren (og stadig levere til tiden). Efterfølgende er vi bedre i stand til at reagere på ændringer i sidste øjeblik fra kunden.

Hvorfor er flow i ét stykke bedre?

Flow i ét stykke er ofte en mere sikker proces på grund af et optimeret layout og mindre rod i deres arbejdsplads. Med færre berøringer kommer en reduktion af arbejdsrelaterede skader. Forbedret kvalitet og en reduktion af defekter – når et problem detekteres i et flowsystem i ét stykke, påvirker det kun produktet i det trin.

Hvad gør flow i ét stykke?

Opnåelse af flow i ét stykke hjælper producenter med at opnå ægte just-in-time-produktion… På den enkleste måde betyder flow i ét stykke, at dele flyttes gennem operationer fra trin til trin uden arbejde i proces (WIP) mellem enten ét stykke ad gangen eller en lille batch ad gangen.

Hvad er betingelserne for flowdrift i ét stykke?

Udstyr skal have meget høj (nær 100 procent) oppetid Udstyr skal altid være tilgængeligt for drift. Hvis udstyr i en produktionscelle er plaget af nedetid, vil et stykke flow være umuligt. Processer skal kunne skaleres til taktisk tid eller hastigheden af kundernes efterspørgsel.

Hvorfor bruger lean kontinuerlig flow i ét stykke?

I et stykke flow færdiggøres et produkt, før det næste startes, og det bruges typisk i Lean-organisationer og vil hjælpe virksomheder med at opnå Just-in-Time-produktion. … Et flow i ét stykke er generelt mere effektivt, begrænser mængden af arbejde i processen og forhindrer flaskehalse.

Anbefalede: