Logo da.boatexistence.com

Hvorfor tage til lahaina?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tage til lahaina?
Hvorfor tage til lahaina?

Video: Hvorfor tage til lahaina?

Video: Hvorfor tage til lahaina?
Video: Viewers' Questions from the 13th of August 2023 - Lahaina - Clones - Niger - Alien attack in Peru 2024, Kan
Anonim

Lahaina, der ligger mellem kysten og West Maui-bjergene, er kendt for sin lange historie såvel som porten til Kapalua og Ka'anapali strandresorts Front Street-shopping, ved havet restauranter og fantastisk bjerglandskab er blot nogle af grundene til at besøge denne kystby.

Er Lahaina Maui et godt sted at bo?

Lahaina er kendt for billig indkvarteringHvis du leder efter stor værdi for pengene på Maui, er Lahaina et godt sted at starte! De fleste overnatningssteder i Lahaina er ejerlejligheder, som tilbyder de ekstra besparelser og bekvemmeligheden ved at have dit eget køkken på værelset. Eller bo i et Lahaina B&B - et andet overkommeligt valg.

Er Kaanapali eller Lahaina bedre?

Kaanapalis placering er godt placeret til at udforske hele øen. Kaanapali er en god base for en ferie på Maui. Lahaina er en livlig og charmerende by med unikke butikker, kunstgallerier og masser af restauranter ved vandet.

Hvad kan man lave i centrum af Lahaina?

Lahaina er også i det nationale register over historiske steder; du får lyst til at se U. S. Seamen's Hospital, Historic Lahaina Prison, Pioneer Inn (det ældste hotel på Hawaii), Wo Hing Temple, Old Courthouse og mere.

Er det bedre at bo i Lahaina eller Kihei?

Lahaina har masser af luksusresorts, barer, butikker og restauranter, og det koster naturligvis mere end Kihei, da det er et populært turistmål. Kihei er langt mere budgetvenlig, og du kan stadig finde gode butikker, gadesælgere og mad.

Anbefalede: