Logo da.boatexistence.com

Hvad gør en hjulkapsel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør en hjulkapsel?
Hvad gør en hjulkapsel?

Video: Hvad gør en hjulkapsel?

Video: Hvad gør en hjulkapsel?
Video: How to install and remove the Wheel Covers or Hubcaps less than 2 minutes. 2024, Kan
Anonim

Navkapsler er designet til at passe tæt til navområdet på din bils hjul De kan nemt klikkes på plads for en sikker pasform. Når du kører, støder dine dæk på alt muligt snavs og snavs. Ved at have hjulkapsler har du ro i sindet, at snavs, sten og andet snavs ikke beskadiger dine hjul.

Er det OK at køre uden hjulkapsel?

Uanset om dine hjulkapsler er misbrugte eller fraværende, finder mange bilister det pinligt at køre en bil uden et komplet sæt af anstændigt udseende hjulkapsler Selvfølgelig vil bilen stadig køre bare som det altid har gjort. … Men hjulkapsler, eller manglen på dem, kan gøre eller ødelægge en bils appel.

Skal jeg få hjulkapsler eller fælge?

Når du ønsker at tilbyde mere beskyttelse til dit hjul, kan det være en god idé at vælge fælge frem for en hjulkapselTraditionelt er hjulkapsler designet til kun at give beskyttelse til møtrikkerne og til at holde hjulets elementer dækket. Designet på de fleste fælge er dog for at give mere dækning og beskyttelse.

Skipper hjulkapsler bare på?

Pop-on hjulkapsler: Disse hjulkapsler popper på dit hjul og fastgør dem med plastikclips. Påskruede navkapsler: Disse navkapsler har en plastikmøtrik, der skrues på dit køretøjs møtrikker.

Kører hjulkapsler over fælge?

De vigtigste forskelle mellem fælge og navkapsler

Fælge vil altid være på yderkanten af hjulet og møde dækket. Navkapsler tilføjes til hjulet. Den dækker per definition navet eller midten af hjulet, men navkapselen kan dække hele hjulet.

Anbefalede: