Logo da.boatexistence.com

Hvor god er dj fluker?

Indholdsfortegnelse:

Hvor god er dj fluker?
Hvor god er dj fluker?

Video: Hvor god er dj fluker?

Video: Hvor god er dj fluker?
Video: Defendant collapses in court after guilty verdict 2024, Kan
Anonim

Med en 60,6 pff karakter er Fluker på ingen måde en starter på højt niveau i øjeblikket; og det er ok. For det, han er, er en veteranspiller med masser af erfaring og alsidighed. Han er også en fantastisk spiller at have i omklædningsrummet og fik mange fans i Seattle på grund af sin personlighed.

Hvad skete der DJ Fluker?

Fluker gennemgik en artroskopisk meniskoperation torsdag, rapporterede NFL Network, og genopretningen fra knæskaden kunne holde ham på sidelinjen i op til otte uger. Det slog Fluker ud af konkurrencen om pladsen ved højre tackling i Dolphins' offensive linje under træningslejren og preseason.

Er DJ Fluker en gratis agent?

Danny Lee Jesus "D. J." Fluker (født 13. marts 1991) er en offensiv tackling i amerikansk fodbold, som er a free agent. Han blev draftet af San Diego Chargers i første runde af 2013 NFL Draft.

Hvem spiller DJ Fluker for nu?

Fluker indvilligede i vilkårene for en kontrakt med the Dolphins mandag, rapporterer Barry Jackson fra Miami Herald. Fluker, der startede otte kampe for Ravens i sidste sæson, vil bringe en veteran tilstedeværelse til Miamis offensive linje forud for 2021 NFL Draft.

Er DJ Fluker skadet?

Miami frigav Fluker med en skadesløsning, meddelte holdet mandag. Det gør Fluker til en gratis agent og berettiget til at signere med ethvert hold. Fluker fik en artroskopisk knæoperation for at reparere sin menisk i sidste uge. Han er beregnet til at være ude i 3-4 uger, mens han kommer sig over skaden.

Anbefalede: