Logo da.boatexistence.com

Er litisk klinge godt til diluc?

Indholdsfortegnelse:

Er litisk klinge godt til diluc?
Er litisk klinge godt til diluc?

Video: Er litisk klinge godt til diluc?

Video: Er litisk klinge godt til diluc?
Video: ENTREVISTA con Saúl Salas en el Canal PREPARADOS-aclarando dudas en SUPERVIVENCIA 2024, Kan
Anonim

Lithic Blade er et firestjernet Claymore-våben. Det betyder, at karakterer som Diluc, Xinyan, Noelle eller Razor kan udstyre den. … Hvilket gør det fra starten til et pålideligt våben til en ATK DPS-baseret Claymore-karakter På niveau 90 har Lithic Blade en Base ATK på 510, og dens ATK % medfødte statistik er på 41,3 %.

Hvordan får du det litiske blad?

The Lithic Blade er en Claymore, der kan fås i Genshin Impact via spillets Wish-system Spillere kan købe Wishes ved hjælp af Primogems og Fates og derefter rulle på specifikke bannere for at få våben og karakterer. The Lithic Greatsword kan findes i Epitome Invocation-banneret.

Er Rainslasher god Genshin-påvirkning?

Rainslasher. Rainslasher er et fantastisk firestjernet træk til at bruge på karakterer som Chongyun eller Razor, der er effektive mod hydro- og elektrofjender Rainslasher har den unikke evne Bane of Storm and Tide, der gør den effektiv mod modstandere svag til elektro- og hydroskade.

Er Beidou bedre end Noelle Genshin-påvirkning?

De er meget gode Noelle er mere en støtte og en dps Noelle healer baseret på def, og Beidou er en dps. Noelle er generelt en støttekarakter. Alt i alt er hun en mindre healer, krystallinsk reaktor og skjoldbruger.

Er Eula bedre end Diluc?

Eula er ikke direkte konkurrence for Diluc, da hun mangler et pyrosyn og derfor kun får adgang til den svagere smelte-reaktion, men hun kan give ham en chance for pengene. Begge karakterer opnår crit-statistik gennem nivellering, 19 % mere crit-rate for Diluc og 48 % mere crit-skade for Eula.

Anbefalede: