Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder apush?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder apush?
Hvad betyder apush?

Video: Hvad betyder apush?

Video: Hvad betyder apush?
Video: APUSH Unit 1 REVIEW (Period 1: 1491-1607)—Everything You NEED to Know 2024, Kan
Anonim

Advanced Placement United States History er et kursus og eksamen på universitetsniveau, der tilbydes af College Board som en del af Advanced Placement Program.

Er en 3 på APUSH god?

Hvis du scorer 3, 4 eller 5 på en AP®-eksamen, er det generelt betragtet som en god score College Board angiver en 3 som 'kvalificeret, 4 som 'velkvalificeret' og en 5'er som 'ekstremt velkvalificeret'. Mange gymnasier og universiteter vil tilbyde dig universitetspoint for at score i disse intervaller.

Er APUSH eller AP Gov sværere?

AP Gov er væsentligt nemmere. Føltes som et frisk pust efter et besværligt APUSH-forløb. Det handler mere om velkendte begreber og ting, som du nemt kan tyde med sund fornuft, især da regering er noget, vi alle kender til og påvirkes af.

Hvad undervises der i APUSH?

Undersøg den kulturelle, økonomiske, politiske og sociale udvikling, der har formet USA fra ca. 1491 til i dag. Du vil analysere tekster, visuelle kilder og andre historiske beviser og skrive essays, der udtrykker historiske argumenter.

Er Apush værd at tage?

Ja, APUSH er al det hårde arbejde og færdighedsudvikling værd, der følger med. … For det første vil APUSH komme til nytte gennem resten af din gymnasie- og college-karriere. Alt, hvad du lærer på dette kursus, vil hjælpe dig i det lange løb.

Anbefalede: