Logo da.boatexistence.com

Hvilke tortillas er keto?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke tortillas er keto?
Hvilke tortillas er keto?

Video: Hvilke tortillas er keto?

Video: Hvilke tortillas er keto?
Video: Кето Тортильи из яичного белка без муки | Кето Раковины Тако | 0 г углеводов 2024, April
Anonim

Desværre, der er ingen keto-venlige tortillas, men du kan stadig inkorporere små mængder majstortillas i en planlagt keto- eller low-carb diæt. Du kan nyde hjemmelavede majstortillas af og til uden at bekymre dig så meget om kulhydratindtaget, så længe du ikke gør det til en daglig begivenhed.

Er der en tortilla uden kulhydrater?

Skæring af kulhydrater er lige blevet nemmere med vores Mission Carb Balance tortillas med lavt kulhydratindhold. Disse tortillas smager godt og er fuldstændig alsidige. De er en fantastisk måde at holde kulhydraterne væk på.

Kan du spise meltortillas på en keto-diæt?

Ingen mel eller majstortillas og chips – Selvom majstortillas er glutenfri, er de bestemt ikke kulhydratfrie. Mel- og majstortillas er begge høj i tomme kulhydrater, så det er bedst at undgå dem (og tortillachips) helt eller erstatte dem med sundere muligheder.

Hvad er low carb tortillas?

VAND, CELLULOSEFIBER, BERIGET HVEDEMEL (UBLEGET HVEDEMEL, NIACIN, REDUCERET JERN, THIAMINMONONITRAT, RIBOFLAVIN, FOLISYRE, MALTERET BYGMEL), HVEDEGLUTEN, 2% PALMEFRUITFRUGT AF: CELLULOSEGUMMI, CITRONSYRE, GUARGUMMI, HONNING, IKKE-ALUMINIUM-BAGEPULVER (NATRISKSYRE PYROPHOSPHAT, …

Er Rice keto-venligt?

Du har måske allerede afsvoret hvide ris, men føj brune ris til listen også. Det er et fuldkorn, som diskvalificerer det fra en keto-spiseplan.

Anbefalede: