Logo da.boatexistence.com

Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?
Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?

Video: Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?

Video: Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?
Video: JESSE HUGHES & LUKE SPILLER - Full Set (Live in Los Angeles 2020) #JAMINTHEVAN 2024, Kan
Anonim

'” Kennard er ved at vænne sig til konkurrence igen efter at have været lukket ned i mere end et år. Han var sidelinet af knæbetændelse i december sidste år med Pistons, og ligaen gik på pause, før han kunne vende tilbage. Clippers hentede ham i en tre-holds handel på draft-aftenen.

Hvorfor spiller Luke Kennard ikke?

Kennard spillede 31 minutter den 21. december 2019, før Pistons lukkede ham ned for at fokusere på hans bilaterale knæbetændelse … Jeg har håndteret små skader, her og der, det holdt mig ude i et par kampe, og det er som om, jeg ved, at jeg kommer tilbage om en uge, bare et par kampe,” sagde Kennard.

Vil Luke Kennard blive handlet?

Den tidligere Franklin High School-fremstående Luke Kennard bliver handlet fra Detroit Pistons til Los Angeles Clippers som en del af en foreslået tre-vejs aftale, der sender Landry Shamet til Brooklyn Nets for det 19. samlede valg i 2020 NBA Draft (Saddiq Bey fra Villanova), ifølge flere rapporter.

Blev Luke Kennard byttet til Clippers?

Luke Kennard, Clippers accepterer fire års forlængelse på $64 millioner pr. rapport. I løbet af 2020 NBA Draft gik Los Angeles Clippers med til en treholdshandel, hvor de sendte Landry Shamet til Brooklyn Nets og modtog Luke Kennard fra Detroit Pistons.

Vil Luke Kennard starte for Clippers?

Clippers' Luke Kennard: Starter fredag Kennard får sin 16. sæsonstart og den første siden den 21. april.

Anbefalede: