Logo da.boatexistence.com

Var amar bose indisk?

Indholdsfortegnelse:

Var amar bose indisk?
Var amar bose indisk?

Video: Var amar bose indisk?

Video: Var amar bose indisk?
Video: Malang Song | DHOOM:3 | Aamir Khan, Katrina Kaif | Siddharth Mahadevan, Shilpa Rao, Pritam, Sameer 2024, Kan
Anonim

Bose blev født i Philadelphia, Pennsylvania, af en bengalsk hinduistisk far, Noni Gopal Bose og en amerikansk mor af fransk og tysk afstamning, Charlotte.

Er Bose ejet af indisk?

Nå, mens faktum er, at Bose er et amerikansk mærke, dets grundlægger, var en indisk-amerikaner Desværre er dette dog en meget, meget mindre kendt kendsgerning. Her er det afdøde Amar Gopal Bose, manden bag Bose Corporation. … I 1956 købte Bose en stereohøjttaler og var meget skuffet over dens ydeevne.

Hvem er far til Amar Bose?

Hans far, Noni Gopal Bose, var en bengalsk frihedskæmper, som studerede fysik på Calcutta University, da han blev arresteret og fængslet for sin modstand mod britisk styre i Indien. Han flygtede og flygtede til USA i 1920, hvor han giftede sig med en amerikansk skolelærer. Som 13-årig dr.

T alte Amar Bose bengali?

Bose var ret forskrækket over denne udsigt, eftersom han ikke t alte bengali og aldrig havde været i Indien. … Amar Bose døde den 12. juli, i en alder af 83, efter at have vist verden, hvordan akademisk forskning i forkant kan afføde en global virksomhed, og hvordan videnskab direkte kan ændre vores liv.

Er Bose ejet af Apple?

I et træk, der kan beskrives som enten utroligt overraskende eller fuldstændigt ikke overraskende, har Apple købt Bose og annonceret sin hensigt om at konsolidere brandet med Beats, hvilket resulterer i "Beats by Bose" hovedtelefoner og højttalere.

Anbefalede: