Logo da.boatexistence.com

Kunne pearl harbor være blevet forhindret?

Indholdsfortegnelse:

Kunne pearl harbor være blevet forhindret?
Kunne pearl harbor være blevet forhindret?

Video: Kunne pearl harbor være blevet forhindret?

Video: Kunne pearl harbor være blevet forhindret?
Video: Pearl Harbor: The Last Word - Could Pearl Harbor Have Been Prevented? | History 2024, Juli
Anonim

Kunne Amerika undgå Pearl Harbor: Sandheden er at det er usandsynligt Militære ledere tillader ikke sådanne angreb at ske, fordi det er umuligt at kontrollere resultatet. Hvad hvis angrebet var tidligt, og luftfartsskibene blev sænket, hvad hvis oliefaciliteterne blev ødelagt, eller hvad hvis japanerne invaderede og besatte Hawaii.

Hvilke fejl begik USA i Pearl Harbor?

Amerikanerne selv om Pearl Harbor var for lavvandet til et effektivt torpedoangreb med fly. Ny teknologi blev ikke brugt korrekt. USA formåede ikke at bruge radaren korrekt. Timing er alt.

Hvordan undgik japanerne at blive opdaget i Pearl Harbor?

Taskforcen krydsede det nordlige Stillehav under radiotavshed og undgik at blive opdaget under den ti dage lange transit. I mellemtiden havde ubåde allerede forladt hjemmefarvande og baser på Marshalløerne. Japansk strategi i Pearl Harbor var veltilrettelagt, men blev samtidig sat sammen i sidste øjeblik.

Hvorfor var Pearl Harbor en fiasko?

Men Pearl Harbor-angrebet var mislykket i målet om fuldstændig at ødelægge Stillehavsflåden. De japanske bombefly missede olietanke, ammunitionspladser og reparationsfaciliteter, og ikke et eneste amerikansk hangarskib var til stede under angrebet.

Hvad ville der være sket, hvis Japan ikke bombede Pearl Harbor?

I det mest ekstreme kunne intet angreb på Pearl Harbor have betydet, at ingen USA gik ind i krigen, ingen soldaterskibe strømmede over Atlanten og ingen D-dag, alt sammen sætter "sejr i Europa" i tvivl. På den anden side af kloden kunne det have betydet intet Pacific Theatre og ingen brug af atombomben.

Anbefalede: