Logo da.boatexistence.com

Hvad er pavens pavelige ring?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er pavens pavelige ring?
Hvad er pavens pavelige ring?

Video: Hvad er pavens pavelige ring?

Video: Hvad er pavens pavelige ring?
Video: What is FRENCH Pave? |1.60ct Round Diamond Tulip Flower French cut Pave Engagement Ring 2024, Juli
Anonim

Den pavelige ring er et af de mest kraftfulde symboler på pavens autoritet. Den bæres på højre hånd, og at kysse den er et tegn på lydighed og respekt. Det er en tradition, der går flere hundrede år tilbage.

Hvad er betydningen af pavens ring?

Fiskerens ring, pavens signetring; den viser Sankt Peter som fisker og har den regerende paves navn indskrevet rundt om grænsen Brugt siden 1200-tallet som segl for private breve og siden 1400-tallet for pavelige breve det ene af to pavelige segl, det andet er den blyholdige tyr (bulla).

Hvilken slags ring bærer paven?

Fiskerens Ring (latin: Anulus piscatoris; italiensk: Anello Piscatorio), også kendt som Piscatory-ringen, er en officiel del af regalierne båret af paven, som er overhoved for den katolske kirke og efterfølger af Sankt Peter, som var fisker af erhverv.

Hvilken finger bærer paven sin ring?

Francis nyder måske ikke, at hans ring bliver kysset, men det er unøjagtigt at sige, at han afviste alle dem, der den dag forsøgte sig med gestus. Den pavelige ring, båret på den tredje finger på højre hånd, kan være det mest kraftfulde symbol på en paves autoritet.

Hvor meget koster pavens ring?

Den er vurderet til $650, 000. Både ringen og korset er indgraveret med det kristne Chi Rho-symbol, hvilket indikerer, at begge højst sandsynligt blev lavet af Vatikanets juvelerer i begyndelsen af 1900-tallet med eksisterende juveler fra Vatikanets egen samling, sagde Bill Rau.

Anbefalede: