Logo da.boatexistence.com

Hvad er jemena-gas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er jemena-gas?
Hvad er jemena-gas?

Video: Hvad er jemena-gas?

Video: Hvad er jemena-gas?
Video: ИЗОБРЕЛ ЧУДО-ПЕЧЬ! Газ и бензин больше не нужны! 2024, Kan
Anonim

SGSP Assets Pty Ltd, der handler som Jemena, er et australsk selskab, der ejer, administrerer eller driver energiinfrastrukturaktiver i Australiens østlige stater, herunder Queensland og New South Wales, og gasrørledninger og gas- og elektricitetsdistributionsnetværk i Victoria og det nordlige territorium.

Er Jemena naturgas?

Kan jeg få naturgas? Jemena Gas Network er et af flere gasdistributionsnetværk i NSW. Vi er eneforhandler af naturgas i Sydney, Newcastle, Central Coast, Wollongong og mere end 20 regionale centre.

Hvor meget er Jemena værd?

Jemena ejer og driver en mangfoldig portefølje af energiaktiver på tværs af det nordlige Australien og Australiens østkyst. Med mere end $11 milliarder til en værdi af i større forsyningsinfrastruktur, forsyner vi millioner af husstande og virksomheder med vigtige tjenester hver dag.

Hvad er gasdetailhandel?

Naturgasforhandlere køb gas i løs vægt fra engrosmarkeder og sælg den til privat- og erhvervskunder. Hver gasforhandler vil levere gas til en pris, der inkluderer omkostningerne ved at transportere naturgas gennem distributionsnetværk såsom Jemena's.

Er Jemena en forhandler?

Jemena begyndte distribution af gas i 1841 og distribuerer i dag gas til cirka 1,3 millioner hjem og virksomheder på tværs af Sydney, Newcastle og Wollongong og over 20 regionale områder i hele New South Wales.

Anbefalede: