Logo da.boatexistence.com

Står akkumulator for?

Indholdsfortegnelse:

Står akkumulator for?
Står akkumulator for?

Video: Står akkumulator for?

Video: Står akkumulator for?
Video: How Old EV Batteries are Perfect for Energy Storage 2024, Kan
Anonim

: en der akkumuleres: som f.eks. a: en anordning (som i et hydraulisk system), hvori en væske opsamles og især hvori den holdes under tryk som et middel til at lagre energi. b Britisk: lagringsbatteri. c: en del (som i en computer), hvor tal summeres eller gemmes.

Hvorfor hedder akkumulatoren sådan?

Register A kaldes ret ofte som en akkumulator. En akkumulator er et register til kortvarig, mellemliggende lagring af aritmetiske og logiske data i en computers CPU (Central Processing Unit). … Og resultatet af den aritmetiske operation vil blive lagret eller akkumuleret i dette register.

Hvad betyder akkumulator i databehandling?

I en computers centrale behandlingsenhed (CPU) er akkumulatoren et register, hvori mellemliggende aritmetiske logiske enhedsresultater lagres.

Hvad betyder akkumulator i England?

akkumulator på britisk engelsk

(əˈkjuːmjʊˌleɪtə) navneord. Kaldes også: batteri, lagerbatteri . en genopladelig enhed til lagring af elektrisk energi i form af kemisk energi, bestående af en eller flere separate sekundære celler.

Hvad er det andet navn på sekundær celle?

En genopladelig elektrisk celle, der omdanner kemisk energi til elektrisk energi ved en reversibel kemisk reaktion. … Kaldes også lagercelle.

Anbefalede: