Logo da.boatexistence.com

Vil punky brewster genstart være gratis?

Indholdsfortegnelse:

Vil punky brewster genstart være gratis?
Vil punky brewster genstart være gratis?

Video: Vil punky brewster genstart være gratis?

Video: Vil punky brewster genstart være gratis?
Video: Punky Brewster | Punky Meets Her Mini-Me, Izzy 2024, Kan
Anonim

Punky Brewster er det seneste show, der får genstartet streamingtjenesten. … Seere vil snart kunne få en smagsprøve på genoplivningen gratis, men fans bliver nødt til at abonnere på en streamingtjeneste for at se hele serien.

Hvor kan jeg se Punky Brewster genstarte gratis?

The Punky Brewster-genstart udkom på Peacock TV-streaming den 25. februar. Alle 10 afsnit af sæson 1 af genoplivningen er tilgængelige. I modsætning til Saved By The Bell-genstarten er Punky Brewster GRATIS. Alt du behøver er en e-mailadresse for at oprette en konto på Peacock TV-streaming.

Er den nye Punky Brewster gratis på Peacock?

HVORDAN SE MAN SOLEIL MOON FRYE'S PUNKY BREWSTER PÅ PEACOCK: Punky Brewster streamer udelukkende på Peacock (ikke Peacock Premium), hvilket betyder, at alle ti afsnit vil være tilgængelige til at streame gratis !

Hvordan ser jeg Punky Brewster genstarte?

'Punky Brewster' debuterede på Peacock den 25. februar, men du kan følge med i alle shows. Peacock er en amerikansk over-the-top streamingtjeneste, der ejes og drives af tv- og streamingafdelingen af NBCUniversal, et datterselskab af Comcast. Opkaldt efter NBC-logoet blev tjenesten lanceret den 15. juli 2020.

Får Punky Brewster en genstart?

Peacocks Punky Brewster-genstart blev aflyst efter én sæson, men stjernen Soleil Moon Frye er sikker på, at fans kan hjælpe showet med at finde et nyt hjem.

Anbefalede: