Logo da.boatexistence.com

Hvornår er bannack-dage i montana?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er bannack-dage i montana?
Hvornår er bannack-dage i montana?

Video: Hvornår er bannack-dage i montana?

Video: Hvornår er bannack-dage i montana?
Video: Bilcamping i regn på bjerg - Tagtelt - Hund 2024, Kan
Anonim

Over 50 bygninger langs Main Street; deres historiske log- og rammestrukturer minder om Montanas formative år. Rundvisninger udføres fra besøgscentret, som er åbent fra Memorial Day til Labor Day. Bannack Days med historiske udstillinger, genskabere og aktiviteter afholdes årligt den 3. weekend i juli

Er Bannack åben?

Forår, efterår og vinter er byens websted åbent fra 8:00 til 17:00. Memorial Day gennem den første uge af august er byen åben fra 8:00 til 21:00. Fra den anden uge af august til den 1. oktober er byen åben fra kl. 8.00 til solnedgang.

Kan du bo i Bannack Montana?

Bannack er en forladt mineby i det sydvestlige MontanaPå et tidspunkt var det Montanas territoriale hovedstad - et blomstrende samfund. Folk boede i Bannock fra 1860'erne til 1930'erne. … Nogle bygninger er blevet repareret og ryddet op for at gøre dem mere sikre for besøgende, men der er ingen planer om at genoprette Bannack.

Hvad er i Bannack nu?

Statspark

Tres historiske bjælke-, murstens- og rammekonstruktioner står tilbage i Bannack, mange ganske velbevarede; det meste kan udforskes. Stedet, nu Bannack Historic District, blev erklæret som et nation alt historisk vartegn i 1961. Det sluttede sig til listen over Montana State Parks i 1954.

Hvad er befolkningen i Bannack Montana?

Foto, print, tegning Bannack, Montana. Bannack er nu en spøgelsesby med omkring tolv indbyggere, men det var engang en af de tidlige minelejre i Montana og statens første hovedstad.

Anbefalede: