Logo da.boatexistence.com

Kan du stadig købe tudor-chips?

Indholdsfortegnelse:

Kan du stadig købe tudor-chips?
Kan du stadig købe tudor-chips?

Video: Kan du stadig købe tudor-chips?

Video: Kan du stadig købe tudor-chips?
Video: Giver det stadig mening, at Danmark har kontanter? 2024, Kan
Anonim

Mærket Tudor Crisps blev udgået i 2003, da Walkers besluttede at fokusere på sit kerneudbud af sprøde produkter. Smiths-mærket blev også for det meste udfaset omkring samme tid som Tudor, selvom nogle produkter såsom Scampi Fries og Frazzles stadig sælges under Smiths-mærket.

Hvornår udkom Tudor Crisps?

Alt dette leder tankerne hen på North East's engang helt eget mærke, Tudor Crisps. De blev lanceret i regionen i 1947 og blev hurtigt en meget elsket snack.

Hvem var drengen i Tudor Crisps-annoncen?

Et årti senere gav Tudors populære reklamer kultstatus til deres stjerne, Allen Mechen, som spillede den voksne papirknægt, der vendte tilbage i en Rolls Royce (omend som chauffør) til den originale papirbutik og gnaskede en pose nymodens Tudor Specials, hvis smag omfattede roastbeef og pickle, gammon og ananas og …

Hvem købte Smiths chips?

Smith's Crisps blev købt af Walkers i 1989, men mærket er gået over i en sprød historie for at være den første til at tilføje s alt til blandingen. Hjernebølgen kom til Frank, da han var træt af pubbesøgende, der stjal de s altbøsser, han forsynede med deres chips.

Hvad skete der med Golden Wonder-chips?

Golden Wonder, et af Storbritanniens mest kendte chips-mærker, er blevet snappet op af en rivaliserende snackfødevareproducent. Bridgepoint Capital, en uafhængig venturekapitalkoncern, sagde i går, at den havde solgt Golden Wonder til et privat selskab kaldet Longolf, som ejer Skelmersdale-baserede The Snack Factory, for et ikke-oplyst beløb.

Anbefalede: