Logo da.boatexistence.com

Betaler laurentian bank udbytte?

Indholdsfortegnelse:

Betaler laurentian bank udbytte?
Betaler laurentian bank udbytte?

Video: Betaler laurentian bank udbytte?

Video: Betaler laurentian bank udbytte?
Video: Золотая Орда это Древняя Русь? Ига на Руси не было? 2024, Kan
Anonim

Laurentian Bank of Canada (TSE:LB) har annonceret et udbytte på CA$0,40 Laurentian Bank of Canada (TSE:LB) har meddelt, at det vil udbetale et udbytte på CA 0,40 USD pr. aktie den 1. november. Baseret på denne betaling vil udbytteafkastet være 3,9 %, hvilket er ret typisk for branchen.

Hvad er Laurentian Banks udbytte?

01, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- På mødet den 31. august 2021 erklærede bestyrelsen for Laurentian Bank of Canada (TSX: LB) ("Banken") en regulærkvartalsudbytte på 40 cents pr. aktie på bankens almindelige aktier, der skal betales den 1. november 2021 til indehaverne af registreringen ved afslutningen af forretningsdagen den …

Er Laurentian Bank i problemer?

Baseret på den seneste finansielle afsløring har Laurentian Bk Cda en sandsynlighed for konkurs på 74 %. Dette er 48,21 % højere end for sektoren for finansielle tjenesteydelser og væsentligt højere end for banker-regionalindustrien.

Er Laurentian Bank et godt køb?

Er Laurentian Bank en god investering eller et topvalg? Laurentian Bank blev anbefalet som et Topvalg af den. Læs de seneste aktieekspertvurderinger for Laurentian Bank.

Er Laurentian Bank of Canada sikker?

Som en Laurentian Bank Financial Group-enhed er Laurentian Bank of Canada fully forpligtet til at holde dine personlige oplysninger sikre og fortrolige.

Anbefalede: