Logo da.boatexistence.com

Oversvømmes brenham tx?

Indholdsfortegnelse:

Oversvømmes brenham tx?
Oversvømmes brenham tx?

Video: Oversvømmes brenham tx?

Video: Oversvømmes brenham tx?
Video: 2 killed, 2 missing in flooding in Brenham 2024, Kan
Anonim

Samlet set har Brenham en moderat risiko for oversvømmelser i løbet af de næste 30 år, hvilket betyder, at oversvømmelser sandsynligvis vil påvirke det daglige liv i samfundet.

Hvilken del af Texas får flest oversvømmelser?

Austin ligger i hjertet af 'flash oversvømmelsesgyde', hvor der er et større potentiale for oversvømmelser end i nogen anden region i USA. Det centrale Texas har stenet, ler- rig jord og stejlt terræn, der gør dette område unikt sårbart over for store oversvømmelser.

Hvordan er det at bo i Brenham TX?

Brenham er et smukt sted at bo. Det er en lille by, men storbyen Houston ligger lige nede af motorvejen. Hvis du kan lide at dyrke vandsport, kan du køre til Summerville Lake på 15 minutter. Vi har et fantastisk skoledistrikt og endda et Junior College.

Er oversvømmelser almindelige i Texas?

I Texas, især i det centrale Texas og det vestlige Texas, er flash oversvømmelser en almindelig og reel fare I bakket terræn kan lynoversvømmelser ramme med lidt eller ingen forhåndsvarsel. Vær opmærksom på ændringer i vejret og søg højere terræn tidligt. Hold øje med vandet, der stiger hurtigt i vandløb og floder.

Hvilken del af Texas oversvømmes ikke?

Amarillo er den eneste by i vores top 10, der har nul i kategorierne oversvømmelse, lyn og hagl, hvilket er grunden til, at den hersker som den næstsikreste by i The Lone Stjernestat. … Beliggende nær centrum af Texas Panhandle, er Amarillo en del af Potter County og strækker sig over omkring 90 kvadratkilometer.

Anbefalede: