Logo da.boatexistence.com

Er wytheville virginia sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er wytheville virginia sikkert?
Er wytheville virginia sikkert?

Video: Er wytheville virginia sikkert?

Video: Er wytheville virginia sikkert?
Video: BACK OF THE DRAGON: Ride Virginia's FIRST designated MOTORCYCLE ROUTE 2024, Kan
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Wytheville er 1 ud af 38. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Wytheville ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Virginia har Wytheville en kriminalitetsrate, der er højere end 89 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Wytheville et godt sted at bo?

Wytheville er en vidunderlig by og fællesskab I byen vil du opdage, at alle er som familie. Det er et sted, der altid arbejder på at forbedre den lille by, vi ynder at kalde hjem. Med festivaler hver sommer og koncerter arrangeret af vores fritidsafdeling er sommeren fyldt med sjove aftener.

Hvad er Wytheville VA kendt for?

På grund af sammenløbet af I-77, I-81 og flere amerikanske motorveje og dens beliggenhed ved foden af Blue Ridge Mountains, er Wytheville kendt som " The Hub of Southwest Virginia" og "The Crossroads of the Blue Ridge ".

Er Portsmouth Virginia en sikker by?

Top på hitlisterne som Virginias 1 mest farlige by er Portsmouth, Virginia. Portsmouths kriminalitetsrate er 222 % højere end den gennemsnitlige kriminalitetsrate for Virginia og er også 132 % højere end landsgennemsnittet. Misforstå os nu ikke - visse områder i Portsmouth er faktisk ret sikre og smukke.

Er Portsmouth sikkert at leve?

Kriminalitet og sikkerhed i Portsmouth

Portsmouth er den sikreste by i Hampshire, og er blandt de 20 mest farlige samlet set ud af Hampshires 274 byer, landsbyer, og byer. Den samlede kriminalitetsrate i Portsmouth i 2020 var 100 forbrydelser pr. 1.000 mennesker.

Anbefalede: