Var Maya Rudolph på snl?

Indholdsfortegnelse:

Var Maya Rudolph på snl?
Var Maya Rudolph på snl?

Video: Var Maya Rudolph på snl?

Video: Var Maya Rudolph på snl?
Video: The Maya-ing - SNL 2024, Oktober
Anonim

Maya Rudolph er en skuespillerinde og komiker, der først satte sin interesse i skuespil til at arbejde med Groundlings. Da en producer for Saturday Night Live så hende optræde med skuespillertruppen, blev Rudolph hentet til New York og blev med i SNL-castet i 2000.

Hvilken sæson var Maya Rudolph på SNL?

I maj 2000 sluttede hun sig til castet af Saturday Night Live som en fremhævet spiller fra sidste tre afsnit af sæsonen 1999-2000 indtil 2007. Hun har optrådt adskillige cameo-optrædener gennem årene.

Blev Maya Rudolph med i SNL?

Maya Rudolph optrådte første gang på Saturday Night Live i 2000 Den californiske komiker blev i syv sæsoner og blev til sidst et stort aktiv for showet takket være de musikalske koteletter, hun arvede fra hende mor, Minnie Ripperton og hendes over-the-top indtryk af alle fra Oprah til Liza Minelli.

Hvornår var sidste gang, Maya Rudolph var på SNL?

Maya Rudolph (født 27. juli 1972) er en amerikansk skuespillerinde, komiker og sangerinde, der var medvirkende i Saturday Night Live fra 2000 til 2007.

Hvorfor er Maya Rudolph tilbage på SNL?

I 2019 begyndte Rudolph regelmæssigt at vende tilbage til SNL som gæstestjerne for at spille vicepræsident Kamala Harris "Jeg er nu en ældste," fort alte Rudolph til Vanity Fair. "Jeg er nu en af de ældre kvinder i stammen, der giver visdom." For mere om nyligt tv, tjek The Best TV Show of 2020, Ifølge Critics.

Anbefalede: