Logo da.boatexistence.com

Hvor er Palawan Luzon eller Visayas?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Palawan Luzon eller Visayas?
Hvor er Palawan Luzon eller Visayas?

Video: Hvor er Palawan Luzon eller Visayas?

Video: Hvor er Palawan Luzon eller Visayas?
Video: 10 лучших мест для посещения на Филиппинах - видео-путеводитель 2024, Kan
Anonim

Palawan er Filippinernes femtestørste ø beliggende i Western Visayas-regionen. Hovedstaden i Palawan er Puerto Princesa.

Er Palawan placeret i Luzon?

Flere afsidesliggende øer nær mainland Luzon betragtes som en del af Luzon-øgruppen. De største omfatter Palawan, Mindoro, Masbate, Catanduanes, Marinduque, Romblon og Polillo.

Er Palawan Visayas?

De største øer i Visayas er Panay, Negros, Cebu, Bohol, Leyte og Samar. Regionen kan også omfatte provinserne Palawan, Romblon og Masbate, hvis befolkninger identificerer sig som Visayan, og hvis sprog er tættere beslægtet med andre Visayan-sprog end til hovedsprogene i Luzon.

Hvilken region er Palawan og Mindoro?

Region IV-B blev udpeget som Mimaropa, som står for ø-provinserne, der tilhører den sydlige Tagalog-region-Mindoro (orientalsk og vestlig), Marinduque, Romblon og Palawan.

Hvilke provinser er der i region 4?

Region IV-A (CALABARZON) er sammensat af de fem provinser Cavite, Laguna, Batangas, Rizal og Quezon CALABARZON er beliggende i det sydlige Luzon, sydvest for Metro Manila og er den næsttættest befolkede region i landet. Det grænser op til region V mod øst.

Anbefalede: