Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Matt Damon ikke i Bourne-arven?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Matt Damon ikke i Bourne-arven?
Hvorfor er Matt Damon ikke i Bourne-arven?

Video: Hvorfor er Matt Damon ikke i Bourne-arven?

Video: Hvorfor er Matt Damon ikke i Bourne-arven?
Video: F*@#ing Matt Damon 2024, Kan
Anonim

Titulærkarakteren Jason Bourne optræder ikke i The Bourne Legacy, da skuespilleren Matt Damon valgte ikke at vende tilbage til den fjerde film, fordi Paul Greengrass ikke instruerede.

Hvad var meningen med The Bourne Legacy?

Når agent Aaron Cross kaster sig ud i det iskolde vand i åbningsøjeblikket i den livlige og tilfredsstillende spionthriller "The Bourne Legacy", har scenen to formål: at mindes det fantastiske og elsket trilogi, der kom før, hvor Matt Damon, som manden kaldet Jason Bourne, optrådte for første gang i "The …

Er Matt Damon færdig med Jason Bourne?

Matt Damon har efterladt en potentiel Bourne-efterfølger på bordet. Den 50-årige hjerteknuser har tidligere medvirket i fire film som karakteren Jason Bourne, der oprindeligt blev skabt af romanforfatteren Robert Ludlum.

Skal jeg springe The Bourne Legacy over?

Nej, du behøver ikke at se Bourne lagacy @Catija, der er nogle crossover-karakterer, såsom Landy (Joan Allen) og Hirsch (Albert Finney), som Legacy var beregnet til at blive sat på samme tid som Ultimatum, men du har ret i, at det ikke var meningen, at det skulle være en del af hovedserien.

Hvorfor lavede Jeremy Renner ikke endnu en Bourne-film?

Brandt var en god karakter, men Cruise var motoren, der fik hele franchisen til at køre. Renners forsøg på at snuppe Bourne-føringen kom til kort af meget forskellige årsager. … Der var simpelthen ikke megen publikumsinteresse i at se en Bourne-film uden Damon, så Universal besluttede at gå videre fra Renners Aaron Cross.

Anbefalede: