Logo da.boatexistence.com

Hvad er dragere og strøer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er dragere og strøer?
Hvad er dragere og strøer?

Video: Hvad er dragere og strøer?

Video: Hvad er dragere og strøer?
Video: Tømrer GF2: Strøgulv - sådan laver du 2024, Juli
Anonim

En bjælke og en drager er begge typer bjælker Udtrykket "bjælke" er et generelt, altomfattende udtryk, der refererer til et konstruktionselement i en struktur, der understøtter en tag eller etage over det. En drager er den bærende hovedbjælke i en konstruktion og er understøttet af stolper. Bjælkebjælke er et konstruktionselement understøttet af bjælker.

Hvad er forskellen mellem bjælke og bjælke?

En bjælke er det vigtigste bærende konstruktionselement på et tag. Det understøtter vægten af strøer og andre byggeelementer. En bjælke er et vandret element, der generelt løber på tværs af en bygning og understøttes af en bjælke.

Hvad er dragere i byggeriet?

drager, i bygningskonstruktion, en vandret hovedbærebjælke, der bærer en lodret koncentreret last.

Hvad er forskellen mellem dragere og bjælker?

Den største forskel mellem en drager og en bjælke er størrelsen på komponenten Generelt omtaler arbejdere i byggebranchen store bjælker som dragere. … Hvis det er den vigtigste vandrette støtte i en struktur, er det en bjælke, ikke en bjælke. Hvis det er en af de mindre strukturelle understøtninger, er det en bjælke.

Hvad er de forskellige typer gulvdragere og strøer?

Flere populære muligheder omfatter solidt tømmer, LVL, træ-I-bjælker, stålbjælker og åbne gulvspær. Lad os undersøge tre af disse materialer.

Anbefalede: