Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Saint Laurent så dyre?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Saint Laurent så dyre?
Hvorfor er Saint Laurent så dyre?

Video: Hvorfor er Saint Laurent så dyre?

Video: Hvorfor er Saint Laurent så dyre?
Video: 15 Things You Didn't Know About SAINT LAURENT 2024, Juni
Anonim

Luksus plejede at være et synonym for kvalitet. Da vi sætter lighedstegn mellem omkostninger og kvalitet, holder luksusmærker deres priser høje, så du, når du henter en Saint Laurent læderjakke, antager, at du har investeret i noget, der er lavet af håndværkere, af de bedste materialer. …

Er Saint Laurent et luksusmærke?

lyt); YSL), også kendt som Saint Laurent, er et fransk luksusmodehus grundlagt af Yves Saint Laurent og hans partner, Pierre Bergé. Virksomheden genoplivede sin haute couture-kollektion i 2015 under den tidligere kreative direktør Hedi Slimane.

Er Saint Laurent-tasker det værd?

Hvis der virkelig kunne være et skabselement, som moderedaktører og stylister vil anbefale at investere i, ville det være en rigtig great håndtaske - en YSL-taske for at være præcis. … Luksustasken kommer helt sikkert med det matchende prisskilt, men husk, dette er en evigvarende genstand.

Er YSL dyrere end Louis Vuitton?

prisskiltet for Louis Vuitton-varer er højere, og det afhænger ikke af typen af produkt. YSL er mere overkommelig for et bredere publikum. Når det kommer til at vælge tasker, kan selv en lavere pris ikke afskrække fashionistaer fra legendariske Louis Vuitton-tilbehør.

Ejes YSL af Louis Vuitton?

Arnault er Frankrigs -- og Europas -- rigeste mand og administrerende direktør for verdens største luksuskoncern, LVMH, ejeren af de ikoniske modehuse Louis Vuitton og Christian Dior. Pinault grundlagde verdens næststørste, Kering, tidligere PPR, der købte det rivaliserende mærke Saint Laurent i en face-off.

Anbefalede: