Logo da.boatexistence.com

Skal du skrive patolog med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal du skrive patolog med stort?
Skal du skrive patolog med stort?

Video: Skal du skrive patolog med stort?

Video: Skal du skrive patolog med stort?
Video: Farmakologi - Lægemidler i Hovedgruppe M: Muskler, led og knogler 2024, Juli
Anonim

Ifølge APA-stilen skrives almindelige navneord ikke med stort; kun egennavne skrives med stort (APA s. 102). … Derfor er et talesprog patolog et almindeligt navneord og ikke med stort.

Skal job titler skrives med store bogstaver?

Titler skal skrives med stort, men referencer til jobbet er det ikke. For eksempel, hvis du bruger en stillingsbetegnelse som en direkte adresse, skal den skrives med stort. … Titelhenvisninger, der går umiddelbart forud for personens navn, skal også skrives med stort.

Bruger du læge med stort bogstav i en sætning?

En karriere som "læge" skrives kun med stort, når den bruges som en titel, som i følgende eksempel. … Den anden "læge" bruges imidlertid som titlen på en bestemt person: Doktor Simons.

Bruger du psykolog med stort i en sætning?

Åsæsoner og tallene for dage i månederne er det ikke. Også navne på skolefag (matematik, algebra, geologi, psykologi) skrives ikke med stort, med undtagelse af navnene på sprog (fransk, engelsk). … Du bør skrive titler på personer med stort, når de bruges som en del af deres rigtige navn

Styrer du navnet på en studieretning med stort?

Indsæt ikke navne på skole- eller universitetsstudier, studieretninger, hovedfag, bifag, læseplaner eller valgmuligheder, medmindre de indeholder egennavne, når der ikke henvises til noget specifikt kursus. Han studerer geologi. Hun er uddannet ingeniør. Institut for Engelsk tilbyder en specialisering i kreativ skrivning.

Anbefalede: