Logo da.boatexistence.com

Kan olieplatforme modstå orkaner?

Indholdsfortegnelse:

Kan olieplatforme modstå orkaner?
Kan olieplatforme modstå orkaner?

Video: Kan olieplatforme modstå orkaner?

Video: Kan olieplatforme modstå orkaner?
Video: МОНСТРЫ МОРЕЙ: САМЫЕ БОЛЬШИЕ КОРАБЛИ ИЗ КОГДА-ЛИБО ПОСТРОЕННЫХ 2024, Kan
Anonim

o Offshore-faciliteter bygget siden 1988 er designet til at modstå "100-års storme", en betegnelse, der inkluderer alt op til kategori 5-begivenheder. o For at imødegå bølgetrusler foreskriver reglerne, at platformsdækket skal overstige gennemsnitshøjden af orkan-drevne dønninger, generelt anslået til at nå 80 fod.

Hvad sker der med olieboreplatforme under orkaner?

Produktion og orkaner (trin industrien tager for at forberede sig på og vende tilbage efter en storm) … Efterhånden som stormen kommer tættere på, vil alt personale blive evakueret fra boreriggene og platformene, og produktionen er lukket. Boreskibe kan flytte til et sikkert sted.

Evakuerer de olieplatforme under orkaner?

Som forberedelse til orkaner og i overensstemmelse med API-standarder skal olie- og gasselskaber have flere beredskabsplaner på plads for at forhindre dyre forretningsafbrydelser - det være sig på land på oliefeltspladser eller til søs på olierigge. For eksempel: Evakuering af ikke-nødvendigt personale er obligatorisk

Hvordan modstår olieplatforme havet?

Disse rigge flyder og kan fastgøres til havbunden ved hjælp af traditionelle fortøjnings- og forankringssystemer, eller de bevarer deres position ved at bruge thrustere til at modvirke vind, bølger og strømme.

Kan olieriggen kæntre?

Bohai Olieborekatastrofe 2, Bohai-bugten, Kina, 1979Denne katastrofe forårsagede døden for 72 ud af 76 mennesker om bord på Bohai 2-stikket -op rig, da den kæntrede. Da et bugserskib flyttede riggen, satte en storm ind. … Det resulterende tab af stabilitet kombineret med hårde vejrforhold førte til sidst til, at jack-up kæntrede.

Anbefalede: