Logo da.boatexistence.com

Betyder ordet vulgært?

Indholdsfortegnelse:

Betyder ordet vulgært?
Betyder ordet vulgært?

Video: Betyder ordet vulgært?

Video: Betyder ordet vulgært?
Video: Han havde været træls gennem en længere periode 2024, Kan
Anonim

1a: mangler dyrkning, opfattelse eller smag: groft. b: moralsk rå, uudviklet eller ugenereret: groft. c: prangende eller overdreven i udgifter eller fremvisning: prætentiøs.

Hvad betyder det, når en person er vulgær?

En person, der er vulgær har dårlig smag og kan også kaldes uraffineret eller usofistikeret. … Fra latin vulgus, der betyder "almindelige mennesker", er vulgær et adjektiv, der kan beskrive alt fra det seksuelt eksplicitte til det blot grimme og grove.

Hvad er vulgært eksempel?

Definitionen af vulgær er noget, der er i dårlig smag, som mangler sofistikeret, som er uhøfligt eller uraffineret, eller som er forbundet med masserne. Et eksempel på vulgær er en meget prangende demonstration af rigdom Et eksempel på vulgær er et meget tarveligt outfit. Et eksempel på vulgær er en beskidt joke.

Hvad er et vulgært udtryk?

I studiet af sprog og litterær stil er en vulgarisme et udtryk eller en brug, der anses for ikke-standard eller karakteristisk for uopdragen tale eller skrift.

Hvilken slags ord er vulgært?

uanstendig; obscene; utugt: et vulgært arbejde; en vulgær gestus. rå; grov; uraffineret: en vulgær bonde. af, relaterer til eller udgør de almindelige mennesker i et samfund: de vulgære masser.

Anbefalede: